Ikkunankunnostus -kurssi 8.-9.6.


Ovatko vanhat ikkunasi kunnostusta vailla? Haluaisitko entisöidä niitä itse, mutta et ole varma, miten ja mitä materiaaleja käyttäen? Ota oma ikkuna mukaan ja tule kurssille Piirulle!

Kurssilla opitaan, vanhan ikkunan kunnostuksen alkeet perinteisin menetelmin. Päivien aikana käydään läpi ikkunakunnostuksen työvaiheet: kitin, lasin ja maalin poisto, helojen ja saranoiden käsittelyt sekä kittaus pellavaöljykitillä ja maalaus pellavaöljymaalilla.

Ota mukaan oma ikkuna, työvaatteet ja -hanskat. Ikkunan tulisi olla peruskunnoltaan hyvä, sillä puupaikkauksiin emme tämän kurssin aikana ehdi perehtyä. Ikkunan tulee olla irrotettu karmeista ja ikkunan kuivunut sisätiloissa ainakin viikon ennen kurssille osallistumista. Jos sinulla ei ole omaa ikkunaa, mutta haluat oppiin, saat Piirulta lainaksi kunnostettavan ikkunan. Voit ottaa mukaan myös työssä tarvittavia työvälineitä: maalikaapimia, kittiveitsen ja lasitusvasaran, tylsän puutaltan tai puukon. Piirulta on myös mahdollista ostaa työkalusetti ikkunankunnostusta varten. Sen voit varata ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi järjestetään la-su 8.-9.6. molempina päivinä klo 10-16. Opettajana toimii Terhi Reskola. Kurssipaikkana on Piiru, Uittajankatu 10, 33250 Tampere. Kurssimaksu on 120 €/henkilö ja Piirun jäseniltä 100 €/henkilö. Kurssimaksu sisältää päivien aikana käytettävät maalin, kitin ja lasituslangan.

Kurssille mahtuu mukaan maksimissaan 8 henkilöä.

(*) merkityt kentät ovat pakollisia vastauksia.





Kannattajajäsenenä saat valituista kursseista jäsenalennuksen. Jos liityt nyt saat jäsenalenuksen tästä kurssista! Lue lisää https://piiru.fi/jasenyys/


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi